Sådan Del Internet fra bærbar til Mobil via WiFi i Windows 7

Hvordan at oprette et mobilt hotspot med Windows 10

Vil du dele din Windows-laptops internetadgang med dine andre enheder via Wi-Fi? Starter Windows 10, Microsoft indeholder en skjult indbygget værktøj til at slå din computer til et Wi-Fi-hotspot. Dette indbygget funktion er stadig tilgængelig på Windows 11, at midler uden en tredjepart værktøj; du kan gøre din bærbare til et WiFi-hotspot. Er det ikke er en fed feature?

Denne hotspot funktion kan blive praktisk i flere situationer. Antag, at du bruger en Ethernet-forbindelse til adgang til internettet, eller du er begrænset til ét login til et Wi-Fi-netværk. Det betyder, der bruger at Ethernet eller WiFi-netværk, kan du ikke tilslutte din tabletter, smartphones og andre WiFi-aktiverede enheder. Selvfølgelig skal du aktivere flere internetforbindelser for hver enhed, men du skal betale ekstra penge. Men hvorfor ikke gøre din pc til et hotspot for at spare penge? Ja, det er muligt på Windows 10 og Windows 11, både PC. Hvis din computer eller bærbare computer har en WiFi-adapter, kan du gøre dem til et hotspot nemt uden at tilføje en router eller modem til dem. Det betyder, med en enkelt internetforbindelse, kan du bruge internettet på alle Wi-Fi-aktiverede enheder.

Sådan aktiveres Windows-pc til et mobilt hotspot?

Et par freeware og betalte programmer er tilgængelige via internettet for at slå din pc til et hotspot. Men, hvis du bruger Windows 11, er der ingen grund til at installere software for at aktivere WiFi-hotspot funktionen. For at tænde for WiFi-hotspot funktionen på din Windows 11 PC / laptop, skal du gøre følgende: -

Trin 2. På den modsatte side af Internet kategori Network & Drej vippekontakten til positionen On ved siden af ​​den mobile fanen hotspot. Nu vil dit Windows 11 starter udsendelse SSID. Nu skal du klikke et vilkårligt sted under Mobile hotspot for at konfigurere indstillingerne.

Trin 3. Her drejes vippekontakten På siden af ​​Strømbesparelse mulighed. Når du tænder for Strømbesparelse funktion, når ingen enheder er sluttet til hotspot, vil dine pc'er mobile hotspot slukkes automatisk. Hvis du ønsker at holde udsendelse SSID, skal du slukke for strømmen besparelse funktion. Det er en valgfri funktion, hvilket betyder at du kan slå det til eller fra i henhold til dine behov.

Trin 4. På Rediger netværk info pop-up vindue, ændre navnet Netværk i henhold til dit valg. Din pc vil bruge dette netværk navn til broadcast WiFi SSID. Nu sat et stærkt netværk adgangskode og derefter klikke på knappen Gem.

Nu er alle indstillingerne er konfigureret, og du er klar til at dele sin internetforbindelse med andre WiFi-aktiverede enhed. Tænd for WiFi på dit WiFi-aktiverede enhed, som du gerne vil surfe på internettet. På listen, skal du klikke på SSID-navnet, som du har konfigureret på din PC. Indtast adgangskode og derefter nyde internettet.

Nogle virksomhedsejere enheder, såsom bærbare computere, tablets og smartphones, kan drage fordel af at have en trådløs hotspot i nærheden. For bærbare computere, kan det være gavnlig til arbejde uden en kabelforbindelse. I tilfælde af tablets og smartphones, der bruger Wi-Fi kan hjælpe med at minimere brugen af ​​en trådløs pakke luftfartsselskab data. Hvis du ikke har en Wi-Fi-kompatibel router, kan du oprette et hotspot ved hjælp af en pc, der kører Windows-operativsystemet.

Dobbeltklik på adapter til dit kablede netværk, skal du klikke på "Deling" fanen og vælg "Tillad andre brugere på netværket at oprette forbindelse gennem denne computers internetforbindelse." Klik på "OK" for at lukke kassen. Du kan nu slutter enheder til trådløse ad hoc-forbindelse, du har oprettet, og de vil være i stand til at få adgang til internettet via din kabelforbindelse.

Shawn Flilner er en kandidat fra Indiana University of Pennsylvania, der modtager sin bachelor af kunst på engelsk i 2022. Hans skrivning har dukket op på crunchgear. om, slashgear. om og gizhq. om. Han bor i øjeblikket i Harrisburg, Pa.

Hvorfor har jeg været blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Der skal være en gang, at vores flere enheder skal køre med internetforbindelse, men routeren er brudt pludseligt. På dette tidspunkt, kan vi bruge Wi-Fi-hotspot, som Windows til at imødekomme et presserende behov. Ligesom tidligere versioner, Windows 10 ejer også denne funktion, og der er to måder for os at oprette Wi-Fi-hotspot i Windows 10 bærbar bekvemt og hurtigt.

Måde: oprettet i netværk og internet

Efter opsætning af Wi-Fi-hotspot ved en af ​​de to måder introduceret ovenfor, kan den anden enhed skal tilsluttes på ved at indtaste Wi-Fi-indstillinger på den pågældende enhed først. Så find dit netværk og indtaste adgangskoden. Netværket kan bruges på det tidspunkt.

I laymans sigt, Hotspot er en Wi-Fi-netværk oprettet fra et andet land end en router enhed. I vores tilfælde, vil den blive oprettet fra en Windows-enhed forbundet til internettet ved hjælp af bredbånd eller en dongle forbindelse. Hotspot kan bruges til at dele internettet i vores Windows-enhed til vores smartphones eller andre enheder ved at oprette en Wi-Fi-netværk. Hotspots kan oprettes fra enheden selv uden nogen adgang til internettet, men det ville skabe et lokalt netværk uden internet. Et sådant netværk kan bruges til at skabe en FTP-server eller til at overføre filer lokalt mellem 2 enheder tilsluttet til det samme netværk.

Oprettelse af en hotspot i vinduer ved hjælp af indstillinger

Connectify Hotspot er de mest populære gratis hotspot software, som du kan bruge til at slå din Windows 10 bærbare til et WiFi-hotspot. Hvis du har brug for at dele din internetforbindelse med andre enheder såsom smartphones, spilkonsoller osv eller udvide din WiFi rækkevidde uden yderligere routere - dette er den perfekte løsning til at gøre det.

Uanset om du rejser eller derhjemme, Connectify Hotspot holder alle dine enheder tilsluttet når som helst og hvor som helst. Plus - det sparer dig tid, penge og båndbredde. Læs nedenfor for at se mere om din perfekte WiFi internetforbindelse følgesvend - Connectify Hotspot

Du kan også være interesseret i

Connectify Hotspot er en sand virtuel router software app til Windows 10 computere. Ikke kun du kan dele din internetforbindelse med andre enheder såsom smartphone, tablet, medieafspiller, spillekonsol, e-reader, andre laptops eller computere, og endda din nærliggende venner.

Bærbar hotspot på vinduer: hvad andre gør Connectify tilbud?

Vil du dele internettet fra din Windows 7 laptop til mobile enheder, men kan ikke finde ud af at gøre det? Se ikke videre end denne artikel. Her vil du lære forskellige metoder til at dele internet fra bærbar til mobil via Wi-Fi i Windows 7.

Du kan dele internettet fra pc til mobil via et trådløst netværk ved hjælp af trådløs Hotspot-teknologi. WiFi mobilt hotspot giver dig mulighed for at dele din internetforbindelse med nærliggende mobile og andre enheder. Der er flere måder at oprette et trådløst hotspot i Windows 7. Du kan gøre det via Netværk & delingscenter, Kommandoprompt, eller ved at bruge en tredjepart app. Lader udforske disse metoder i detaljer.

Metode setup trådløst hotspot i vinduer via netværk & delingscenter

En af de nemmeste måder at slå din Windows 7-pc til et WiFi-hotspot og dele internettet med mobile enheder er gennem tredjeparts software. Der er flere apps til rådighed, der bruger din computer trådløse adapter til at oprette et WiFi hotspot i Windows. Fordelen ved at bruge den gratis app er, at du nemt kan oprette, redigere og administrere WiFi hotspots fra et enkelt punkt. Du kan aktivere eller deaktivere WiFi-hotspot, når du vil.

Connectify hotspot

Connectify Hotspot er en meget nem at bruge program, der giver brugerne mulighed for at oprette et WiFi-hotspot på deres Windows 7 laptop eller PC. Det er også kompatibel med andre Windows OS, herunder Windows 8 og Windows 10. Connectify ikke blot lader dig oprette WiFi-hotspots, men også gør det muligt at kontrollere alle tilsluttede enheder og respektive netværksbrug data. Du kan se en real-time dataforbrug graf, der hjælper dig med at overvåge alle enheder ved hjælp af din WiFi-hotspot.

Sådan aktie internettet fra Windows-pc til mobil via WiFi hotspot gennem Connectify hotspot:

Hvis du er Windows 10 med Anniversary opdatering installeret, kan du nemt gøre din pc til et hotspot for at dele Internetforbindelsen med andre enheder via Wi-Fi. Denne artikel vil vise dig, hvordan du opsætter og slå mobilt hotspot i Windows 10.

Opsætning og tænd mobile hotspot i vinduer laptop

Wi-Fi er overalt i disse dage. Så meget, at Google er at spille rundt med en mobiltelefon service, der bygger mest på Wi-Fi. Ikke desto mindre er der tidspunkter, hvor Wi-Fi er bare ikke en mulighed. Hvis dit liv er noget som mit, vil det være det øjeblik, hvor du absolut skal få din bærbare computer online for at gøre justeringer til et dokument, eller svare på en langvarig e-mail.

Sikker på, du kunne hårde det ud og gøre dette arbejde på telefonen, men det lille skærm kan være et stort besvær for hovedværk. Thats hvorfor at vide, hvordan at slå din smartphone til et Wi-Fi-hotspot til din bærbare computer er så nyttigt.

Tip: Husk på, at mange U.. Bærere har specifikke plankrav, før du officielt kan bruge din telefon som et Wi-Fi-hotspot. Faktisk kan nogle luftfartsselskaber automatisk skifte dig til en plan, der indeholder denne funktion, hvis du bruger din telefon som et hotspot.

På den næste skærm skal du trykke på Tethering & Portable Hotspot og derefter trykke på Opsætning af Wi-Fi Hotspot. Et lille pop op-vindue vises med navnet på dit Wi-Fi-hotspot, adgangskoden, og Wi-Fi-båndet din telefon bruger. Alle disse muligheder kan ændres fra dette vindue.

De fleste mennesker kan ignorere bandets muligheder, men du bør helt sikkert omdøbe dit Wi-Fi-hotspot og ændre adgangskoden. Ligesom din regelmæssige router, er det altid en god ide at ændre standardnavnet.

Lige under skyderen vil du også se adgangskoden til dit smartphones hotspot. Tryk på feltet Adgangskode, og du vil kunne ændre det til noget, du kan lide. Når du har ændret adgangskoden, trykket på udført.

Windows Mobile

Så under det vil du se to elementer: Netværksnavn og netværkskode. Dette er dine telefoner hotspot navn og adgangskode. For at ændre dem, tryk på Rediger, og i den næste skærm kan du omdøbe dit hotspot og ændre adgangskoden.

Tilbage til din pc

Nu hvor du har din telefon op og kører, er det tid til at skifte din bærbare computer til det nye Wi-Fi-hotspot. Disse instruktioner er specifikt til Windows 10, men andre versioner af Windows vil opføre sig lignende.

Klik på Wi-Fi-symbolet i taktikken på højre side. Så fra listen over forskellige Wi-Fi-adgangspunkter vælger navnet på hotspot til din telefon, og indtast derefter adgangskoden. Hvis alt går godt, skal du forbinde ganske nemt.

Brug af telefonen som Wi-Fi-hotspot kan være langsom til tider, men for grundlæggende webbrowsing eller e-mail vil det fungere fint. Husk at tjene som et hotspot kan være et afløb på dit telefonbatteri, så lad din oplader handy, eller tilslut din telefon til en USB-port på din bærbare computer, der understøtter opladning.

Har du nogensinde brug for et mobil hotspot? For eksempel antage, at du er på et hotel, hvis WiFi-system bruger et captive-portal login, der begrænser antallet af forbindelser, eller der opkræves ekstra for yderligere forbindelser. Eller måske har dine børn en fest, og du vil ikke give din WiFi-adgangskode til en lille hær af mobiltelefonen, der driver Teenagers . Uanset hvad du vil være glad for at lære at du nemt kan gøre dit Windows 10-system til et mobil hotspot. Lad os se nærmere på.

Vigtig

Sådan aktiveres din Smart SIM LTE og 5G Tech Pilipinas

Sådan aktiveres din Smart SIM LTE og 5G Tech Pilipinas

Følg denne StepbyStep-guide og lær, hvordan du konverterer IDEA 3G SIM til 4G. Lær også, hvordan du kan få dit nye 4G SIM-kort, og hvad er aktiveringsprocessen.

Webcontactus. OM Find Business Kontaktoplysninger

Webcontactus. OM Find Business Kontaktoplysninger

Hvis du leder efter måder på, hvordan du eksporterer kontakter fra iPhone til SIM, læse denne detaljerede vejledning.

Sådan aktiverer og deaktiverer du jio viderestilling jio Opkald viderestillet 2021

Sådan aktiverer og deaktiverer du jio viderestilling jio Opkald viderestillet 2021

Ønsker du at deaktivere viderestilling på din telefon Find alle viderestilling Deaktiver koder af jio, Airtel, BSNL, og Vodafone Idea.

Jio telefonopkald videresender deaktiver kode

Jio telefonopkald videresender deaktiver kode

Sådan deaktiver du Airtel Viderestilling via USSD-koder Sådan deaktiveres Airtel Viderestilling Sådan deaktiveres Airtel Viderestilling på USSD

Alle telefon brugere bør kende disse koder

Alle telefon brugere bør kende disse koder

Hvordan man kan stoppe viderestilling på MTN, Airtel, Glo 9Mobile SIM

Sådan Stop Viderestilling af opkald

Sådan Stop Viderestilling af opkald

Lær at viderestille opkald på tmobile myTouch Q af Huawei. Gå til annullere viderestilling Viderestil alle opkald ubetingede Viderestil nogle opkald betinget annullere viderestilling

Hvordan For at deaktivere besked blokering på Alcatel Raven A574BL Android-telefon

Hvordan For at deaktivere besked blokering på Alcatel Raven A574BL Android-telefon

Denne artikel beskriver, hvordan du blokere og deaktivere Facebook-beskeder, som du ikke ønsker at se igen. Check ind og følge vejledningen for at få det gjort nu

Sådan Slet tekstbeskeder fra iPhone

Sådan Slet tekstbeskeder fra iPhone

Der er tre måder at slette tekstbeskeder fra iPhone. Lær at bruge hver for effektiv tekst fjernelse.

Sådan slettes en e-mail fra iPhone Mail

Sådan slettes en e-mail fra iPhone Mail

I den følgende artikel giver vi dig en StepByStep Guide med billeder og viser dig, hvordan du sletter e-mail-konto på iPhone SE, iPhone 66 Plus6S6S Plus, iPhone 77 Plus og iPhone 8X.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.