Sådan opdateres Android Auto

Sådan opdateres apps på Android både automatisk og manueltCarlCare

Det er almindeligt for tech- og app-udviklere til periodisk RELEASE opdateringer til enheder og apps, som de gradvist Forbedre deres software. Android-enheder er ingen undtagelse herfra, men hvad de fleste mennesker ikke ved, er, at du kan styre hyppigheden af ​​opdateringer på din Android-enhed.

Tjek de produkter, der er nævnt i denne artikel:

Afhængig af dine indstillinger kan Android automatisk downloade og installere Chrome opdateringer til dig, så du behøver måske ikke denne vejledning. Men hvis du får advarsler om, at din browser er forældet, er det nemt at opdatere til den nyeste version.

Opdatering af krom på Android

Play Store downloader nu og installerer den nyeste version af Google Chrome. Afhængigt af din internetforbindelse kan det være meget hurtigt eller kan tage et par minutter. Du kan fremskynde det ved først at oprette forbindelse til et WiFi-netværk.

Chrome er nu opdateret

Tidligere har kommandoen "Android Update SDK-NO-UI" allerede tilladt en at opdatere fra kommandolinjen, men den havde den irriterende tendens til at installere hver enkelt platform eller add-on. Der er nu 30 eller flere pakker til rådighed på SDK-depotet, herunder 12 platforme; Det er meget at downloade, når de fleste kun har brug for den nyeste platform. Begyndende med R12, kan du bruge Kombiner nye ting:

Ikke svaret du leder efter? Gennemse andre spørgsmål mærket Android eller spørg dit eget spørgsmål

Mens Android Apps kan kontinuerligt forbedre sig takket være over-the-air opdateringer, efter at du har downloadet dem, er der stadig masser af muligheder, der kan påvirke, hvordan de opdaterer sig selv, afhængigt af din Opsætning.

Det er ikke svært at ændre disse indstillinger â € "De er lige der i Google Play Store. Du skal bare vide, om du selv starter opdateringerne eller aktiverer automatiske opdateringer, så det hele er taget hånd om i baggrunden. Vi har guider for hver af disse tilgange nedenfor.

Sådan opdateres Android Apps: Opdater alle Android apps automatisk

2. ​​I fanen "Administrer" skal du trykke på "opdateringer til rådighed" for at se alle de apps, du kan opdatere i øjeblikket. Herfra afgør du, om du foretrækker at opdatere apps en ad gangen, eller opdatere dem i bulk.

4. Hvis du vil opdatere flere apps, skal du vælge dine valgte apps ved at trykke på afkrydsningsfeltet på højre side. Derefter tryk på opdateringsikonet øverst på skærmen. Det ligner et kryds med en pil, der cirkler det.

Som de fleste ting i vores digitale liv skal Android Auto og Smartphones generelt opdateres med den nyeste software, men opdateringsprocessen her er lidt anderledes end du måske tror. Den vigtige ting at huske, når du tænker på den bedste måde at opdatere Android Auto på på, er, at de billeder og funktioner, du ser på skærmen i din dash, er en direkte projektion fra din smartphone. Det betyder, at versionen af ​​Android Auto Youre bruger er en afspejling af den version af Android, din telefon kører. Det kan ikke være muligt at køre den nyeste version af softwaren på ældre telefoner, men nyere versioner af telefonsoftwaren giver dig mulighed for at se den nyeste version af Android Auto også. HERES Sådan opdateres Android Auto.

Yderligere læsning

Sådan opdateres apps på din Android-enhed manuelt eller automatisk

Det første du skal gøre er at finde ud af, hvilken version af Android din telefon i øjeblikket kører. For at gøre dette skal du åbne dine telefonerindstillinger app og rulle til bunden af ​​menuen, hvor du skal se den avancerede indstilling. Derfra skal du vælge Systemopdatering, hvor du vil se din nuværende Android-version og sikkerheds patch niveau. Du skal modtage en meddelelse, når en ny version af Android er tilgængelig til din smartphone, men hvis du ikke gør det, eller hvis du ved et uheld rydder anmeldelsen, kan du følge de samme trin for faktisk at opdatere softwaren.

Selv efter at have hoppet gennem disse hoops, er det stadig helt muligt at gå glip af en Android Auto Update. Appen på din smartphone skal have en indstillingsindstilling på egen hånd, hvilket giver dig mulighed for at kontrollere evnen til at aktivere det der. I Android Auto-indstillingerne er der en måde at vælge den nye brugergrænseflade og funktioner ved at vælge Prøv den nye Android AutoÂ-indstilling.

Opdateringer til dit køretøj

Den gode nyhed er youll næppe nogensinde brug for at køre opdateringer gennem dit køretøj til Android Auto. Din telefon tager kontrol og styrer disse opdateringer separat fra din bil. Desværre vil de, der ikke i øjeblikket har Android Auto ikke kunne få adgang til det i fremtidige opdateringer. Hvis din bil ikke understøtter Android Auto, vil det aldrig være i stand til for hele dens levetid. EN

Teknologi ville have været oprørende kun hvis det ikke er forbedret regelmæssigt. Og det samme gælder for de apps på din telefon. Opdatering dine apps spiller en afgørende rolle i at gøre dem løbe for os ordentligt, forbedre deres sikkerhed og stabilitet , samt at indføre ekstra funktioner. Hvis du er ny til Android eller du er en gammel bruger, der ikke giver en damn om opdatering af apps, skal du begynde at gøre det. Og heldigvis, denne artikel indeholder en detaljeret trin-for-trin guide til hvordan du opdatere apps på Android. Lad os komme igang.

Her er hvordan man opdatere apps på Android

Opdatering dine apps på Android er temmelig enkel og bør ikke tage meget af din tid. Med Google Play Store, kan du enten planlægge dine apps til at opdatere automatisk eller vælge at opdatere enkelte apps manuelt.

Uanset hvad, du stadig få arbejdet gjort. Hvis du vælger at opdatere dine apps automatisk, det betyder at du får nyeste funktioner og forbedringer, så snart de er udgivet af udviklerne. Og du kan vælge at lade dine apps opdateres automatisk via Mobildata eller Wi-Fi.

I mellemtiden, om du har valgt automatisk eller manuel opdatering, Google kan stadig opdatere nogle apps automatisk, hvis den vil fastsætte en kritisk sikkerhed sårbarhed eller bringe betydelig stabilitet eller forbedringer af app og din Android-enhed.

hvordan til automatisk at opdatere apps på android

Det sparer dig stress af at besøge Play Butik til at opdatere nye apps nu og da. Plus, kan du vælge at opdatere apps automatisk via mobildata eller være konservative og opdatere apps via kun Wi-Fi.

Selv med automatiske opdateringer slået til, kan dine apps ikke opdatere automatisk, hvis Google Play Store er defekt eller begrænset af nogle af dine andre præferencer. Ikke desto mindre, thats den hurtigste måde at opdatere dine apps på Android.

Sådan opdaterer apps på Android manuelt

Du kan spørge dig selv "Mine apps fungerer fint Hvorfor skal jeg opdatere mine apps.?" Nå, dine apps, der kører godt eller ikke er kun den ene side af historien. Opdatering Android eller iPhone apps kommer med masser af fordele, som omfatter forbedring enheden stabilitet og ydeevne, indførelse af nye funktioner, forbedre sikkerheden og mange flere.

for sikkerhed forbedring

Langt den vigtigste grund til at holde din Android apps opdateret er af sikkerhedsmæssige årsager. Som app udviklere altid arbejder på at give dig det bedste de kan, er hackere arbejder også ubønhørligt for at stjæle og overtage dine data og personlige oplysninger.

fejlrettelser

Ligegyldigt hvor perfekt en app udvikler forsøger at gøre sin app, vil der stadig være nogle bugs gemmer sig et eller andet sted. Den skøreste del er, at disse fejl kan være enhedsuafhængig, hvilket betyder at det kun sker på et sæt af Android-telefoner.

For eksempel, hvis en app går ned, når du åbner det, fungerer trægt, eller dræner batteriet, kan det være på grund af fejl i app'en. Dog vil udviklerne være opmærksomme på dette, og de vil frigive en opdatering til at ordne det så hurtigt som muligt.

ydelsesforbedringer

Beyond fejlrettelser, app opdateringer bringe stabilitet og ydeevne forbedringer af app og telefonen som helhed. For eksempel, hvis en forældet app bruger flere ressourcer end der kræves, vil det ikke kun skabe problemer for kun den app, men påvirker hele din enhed.

yderligere funktioner

Hvis du ønsker at tjekke de store ændringer, bør du kaste et blik på min gennemgang af softwaren. Også den video indlejret i toppen er en god ressource, hvis du ønsker at se Android 12 i aktion på en pixel 6 og Pixel 6 Pro. Før du hopper i, dens aldrig en dårlig idé at først sørge for, at din enhed data sikkerhedskopieres på skyen.

Hvilke telefoner fungerer med Android?

En vigtig del af at sikre, at din Android-telefon kører problemfrit og sikkert holder apps og spil opdateret. Dens ikke ligefrem indlysende, hvordan du er meningen at gøre det, men godt vise dig, hvordan dens gjort.

Hvordan til at tjekke for app-opdateringer på android

Det sted at søge efter opdateringer er den samme, som du besøger at downloade apps og Gamesa €”Google Play Butik. Åbn appen Play Butik på din Android-telefon eller tablet og tryk på din profil ikonet i øverste højre hjørne.

Hver app vil nu være i stand til automatisk opdatering i baggrunden. Hvis der er en bestemt app eller et spil, som du ikke vil automatisk opdatere, skal du gå til apps Play Store Listing og trykke på Tre-DOT-menuikonet i øverste højre hjørne.

Vigtig

Hvordan opdaterer jeg min iPad 2 fra iOS 9 3 5 til iOS 10

Hvordan opdaterer jeg min iPad 2 fra iOS 9 3 5 til iOS 10

Få Apple iPad 3. generation støtte til emnet softwareopdatering til iPhone, iPad og Apple Watch. Find mere Stepbystep Device Tutorials on Att. om.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Sideløbende iOS 15 opdatering til iPhone-brugere, vil Apple også lancere softwareopdateringen iPadOS 15

Enhver idé, hvis lg g5 rs988 oreo opdatering

Enhver idé, hvis lg g5 rs988 oreo opdatering

Sådan Opdater software Kontroller til Android softwareopdateringer backup anbefales

Sådan opdaterer du softwaren på Samsung Galaxy S4

Sådan opdaterer du softwaren på Samsung Galaxy S4

Hvad er den nyeste version af Android til Galaxy S4

Sådan opgraderes firmware over Air Fota på Galaxy S5

Sådan opgraderes firmware over Air Fota på Galaxy S5

Hej, jeg har for nylig købt ulåst S5 ATT, fast med software 5. På det kan jeg desværre ikke opdatere til 6. Selv det er tilgængeligt for det samme mærke og samme operatør, meddelelsen efter at have forsøgt at opdatere er den nuværende software er opdateret

Sådan nedgraderes fra Android 11 Beta 3 til Android 10 på Google Pixel Video

Sådan nedgraderes fra Android 11 Beta 3 til Android 10 på Google Pixel Video

Det har været omkring et år, at Android 10 var offentligt afsløret, heres Sådan installeres Android 10 på din smartphone, hvis du ikke har modtaget det endnu

Opdater software

Opdater software

Få instruktioner om, hvordan du downloader den nyeste softwareopdatering til ydeevneforbedringer og rettelser til din enhed, herunder de nyeste sikkerhedsretter.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.