Hvordan kan du tilslutte Android eller iOS Mobil til TV trådløst til Cast videoer og Billeder

Sådan Cast til TV trådløst fra Android eller iOS smartphone Smartprix

Hej læsere. Dag lad os lære at forbinde smartphone til intelligent TV trådløst. Med fremrykkende niveauer inden for teknologi og en opstand af helt nye elektroniske gadgets, den trådløse teknologi. Er nu tager over. Musik systemer har nu trådløse Bluetooth-chips, hvor du kan spille din musik fra andre Bluetooth-enheder trådløst via Bluetooth. Ikke flere kabler nu. Se disse film på din smartphone, og nyd at rige lydeffekter over dit Bluetooth HiFi-system, subwoofer , Bluetooth pille højttalere hovedtelefoner eller endda nu trådløse hovedtelefoner. Læs også: Â Sådan konverteres en bærbar computer til en tv ved hjælp af USB-tv-stick

Udover Bluetooth, WiFi også har vist en stor forbedring i trådløs teknologi. Du kan dele videoer, billeder og andre medier fra en smartphone til en anden smartphone via en wifi-netværk. Du kan dele internettet med andre ved at oprette en wifi-hotspot og lade andre deltage i dit netværk. Langt stadig, kan du tilslutte en smartphone til en Smart TV trådløst og nyde dine medier på en stor skærm direkte fra din smartphone til fri og kabel gratis! Det er en uafgjort for ændringen. Smart TV kommer med en indbygget trådløs radio chip, så du kan surfe på internettet ved at tilslutte den til en trådløs hotspot og at forbinde med andre enheder også. Det er bare fantastisk. Lad os se på, hvordan man kan tilslutte en smartphone til en smart tv trådløst.

Slut en smartphone eller tablet til en smart tv trådløst via wifi

Dette koncept er baseret på skærmen spejling. Der er forskellige måder, du kan gå om dette. Du kan bruge. Men i dag Lad os bruge wifi direkte metode. Dette vil kræve din Smart TV og Android smartphone til at blive forbundet til den samme ene wifi netværk. Du kan oprette forbindelse til et WiFi-router eller oprette forbindelse til et hotspot på en smartphone, du Arent bruger, så det fungerer som din WiFi-router. Læs også: Â Sådan tilsluttes Android-telefon til CRT TV med AV-porte for at se mobilt indhold

Efter at have sluttet sådan, din telefon er nu knyttet til din Smart TV. Nu, for at spille musik, åbne din medieafspiller på telefonen. Vælg en sang. Så i øverste venstre hjørne, vil du se en direkte ikon wifi. Tryk på den og din musik vil begynde at spille på dit Smart TV. Gør det samme med videoer og youtube.

Trin en get startedÂ

Skelende dine øjne og ser Netflix-serien og YouTube-videoer på din smartphone kan få trættende. Selvom de små computere har en lang batterilevetid og HD-kvalitet grafik, er de ikke sammenligning med den større LED tv der kommer med bedre lydkvalitet og perfekt, når du har venner over for en spil eller film nat .

Slut telefonen til TV, så du er i stand til at se din Android mobiltelefon på en større skærm. Skift mellem apps er nemt, som du kan gøre enten ved at bruge telefonen eller din tv fjernbetjening. Uanset om du rejser til et fremmed land for at arbejde eller for din venner bryllup kan du spejle Android skærm til TV overalt du gå og nyde den samme kvalitet.

Part hvordan du tilslutter Android-telefon til fjernsynet via USB-kabler

HDMI står for High Definition Multimedia Interface og gør absolut hvad det lover, der er kvalitet video og lyd i høj. Snarere end at skulle bære en USB-ledning og et HDMI-kabel og forlægge dem begge, kan du købe et HDMI-kabel stik, som er kompakt og nem at bære rundt på. At have en årti gamle TV derhjemme gør ikke betyde, at du ikke kan se telefonen på tv, fordi det vil have en HDMI-port. Skift til HDMI-tilstand på fjernsynet og tilslutter HDMI-kablet til spejl skærm Android til tv.

Når forbindelsen er vellykket, kan du streame alle film, tv-serier, eller YouTube-videoer, som du ønsker at se på TV. Du kan også åbne WhatsApp og Instagram til lignende billeder, som dine venner har sendt. Der er tre typer af HDMI stik â € ”type A, C, og type D. Du får brug for den type A-stik til tilslutning telefon til intelligent TV. Type C eller Mini HDMI bruges til at forbinde smartphones med tabletter og andre telefoner og Type D bruges til at forbinde til DSLR-kameraer og videokameraer.

MHL

En mindre populære, men mere alsidig måde at streame til TV fra telefon er ved hjælp af Mobile High-Definition Link eller MHL. For at gøre streaming mulig, skal du have en smartphone, der er MHL aktiveret, USB til HDMI MHL adapter eller kabel, HDMI-kabel, strømkabel og et fjernsyn. Forbind først adapteren til en strømkilde. Sæt derefter din telefons USB-ledning i MHL-adapteren og fastgør den til tv'et ved hjælp af et MHL-kabel.

Du er alle indstillet til at streame den episode, du har ventet på en uge at frigive. Nogle tv-selskaber, der tilbyder MHL-support, omfatter Sony, Toshiba, LG og Samsung. Denne metode er mere alsidig sammenlignet med den første, fordi den giver dig mulighed for at vedhæfte din telefon til en trådløs controller eller tastatur for at styre fjernsynet.

SLIMPORT.

Mens MHL-metoden trækker strøm fra mobiltelefonen, og HDMI fungerer muligvis ikke i nogle mobiltelefoner, kan du stole på Slimport til at kroge telefon til tv. Det er også en mere effektiv måde at streame din mobiltelefon på ældre versioner af Televisioner . HDMI og MHL er begrænset til HDMI-videoudgang på fjernsynet, men Slimport er også kompatibel med VGA, DVI og DisplayPort-udgange sammen med HDMI-videoudgang. Det behøver heller ikke nogen ekstern strømkilde som MHL, men er en dyrere metode end de to.

Del Sådan spejler du Android-skærmen til tv trådløst

Google Chromecast er en dongle-lignende enhed, som du skal indsætte i sparet HDMI-indgangen. Det forbinder til WiFi til rådighed i dit hjem eller på hotelværelset for at parre din mobiltelefon med fjernsynet. Du kan afspille enhver streaming service fra Netflix til iPlayer ved hjælp af enheden. Det har en ganske lang batterilevetid. Google Chromecast understøtter kun Android-telefoner med V4. . eller højere operativsystemer.

Miracast.

En standardmetode til at forbinde telefon til tv, MiraCast udvikler et ad hoc-netværk, der forbinder din mobiltelefon med en miracast-kompatibel set-top boks. De fleste smarte tv'er i dag er kompatible med MiraCast selv, så du behøver ikke en set-top boks til at oprette forbindelse til din telefon. Det er kun kompatibelt med Android 4. eller højere. Miracast fungerer som en chromecast.

Samsung Allshare Cast Hub

Hvis du spekulerer på, hvordan du forbinder telefonen til tv ved hjælp af Samsung Allshare Cast Hub, er du kommet til det rigtige sted. Du skal bruge en Samsung-smartphone og Smart TV til denne metode. Opsætning af enheden tager knapt tid og sikrer uafbrudt streaming.

Find ud af det bedste, hvordan du forbinder mobil til tv-vej til dig. Hvis du rejser regelmæssigt, vil HDMI, MHL og Slimport være dine bedste muligheder, mens de andre tre metoder er gode, hvis du vil streame derhjemme. Alle disse kan også bruges til at forbinde din mobil til din pc. Før du køber nogen af ​​de involverede enheder, skal du kontrollere, at den er kompatibilitet med telefonen og fjernsynet, du har.

Hvis du er i et miljø, hvor du har besøgende, der ønsker at bruge din skærm eller vil have et ekstra lag af beskyttelse til dit netværk â € ", og indholdet deles, overvej et trådløst præsentationssystem. Disse er designet til at gøre det muligt for alle slags enheder at dele dit tv â € "især telefoner.

Fordelen Disse systemer har til trådløs skærm, der spejler over proprietære apps, er, at de gør det muligt for dig at dele indhold hurtigere og mere effektivt - uden en masse ståhej. For disse enheder betyder det ikke noget, hvis du deler video, PowerPoint eller Keynote Præsentationer, eller viser en e-mail, Â video og lydarbejde som det gør på din telefon. For Android-telefoner kan du endda gå ind i Desktop Mode, hvor telefonen ser dit tv som en Giant Desktop Monitor.

Der er også sikkerhedsfordele. Den første er evnen til at holde trafikken â € "og besøgende fra dit netværk. Et system som BenQ Instashow S bruger sit private netværk til at streame indhold ", der holder trafikken â €" og potentielle hackere - off af dine netværksafbrydere. Den anden fordel er, at de krypterer indholdet, så det ikke kan ses eller optages trådløst eller optaget fra det næste rum. Dette er især vigtigt for hjemmekontorer, hvor det trådløse signal kunne modtages af en hacker på gaden.

Men en af ​​de bedste grunde til en trådløs præsentation er, der gør det muligt for dig at samarbejde med din telefon og dit tv. For eksempel, med BenQ Instashow S, kan du dele en PowerPoint â € "og derefter trække din telefon ud og opdele skærmen for at dele et foto- eller videoklip fra din telefon. På få sekunder. Systemet understøtter både MiraCast og AirPlay, så det betyder ikke noget, hvilken telefon du har, og også en app til klasseværelse Brug også. EN

Denne vejledning handler om, hvordan du kan forbinde Android eller IOS-mobil til tv trådløst til at kaste videoer og fotos. Vi vil prøve vores bedste, så du forstår denne vejledning. Jeg håber du kan lide denne blog, hvordan du kan forbinde Android eller iOS mobil til tv trådløst til at kaste videoer og fotos. Hvis dit svar er ja, så skal du dele med dine venner efter at have læst dette.

Kontroller, hvordan du kan forbinde Android eller iOS mobil til tv trådløst til at kaste videoer og fotos

Smartphones er blevet større og bedre gennem årene. De fleste har et OLED-panel med ikke mindre end 6 inches, stereohøjttalere og alt det. Men bekvemmeligheden ved at se indhold på hovedskærmen på dit tv, mens du slapper af på sofaen, er uovertruffen til denne dag.

Heldigvis kommer moderne smartphones med en strålende funktion, der giver dig mulighed for at afspejle indholdet af enheden til dit tv. I denne artikel vil vi se, hvordan du kan forbinde din telefon til tv ved hjælp af skærmspejling.

Hvad er skærmen spejler?

Skærmspejling er en funktion på de fleste smartphones, der giver dig mulighed for trådløst at streame telefonindhold til skærmen på en anden enhed, primært et tv eller ekstern skærm. Det er nyttigt i situationer, hvor du vil vise billeder, spille spil og se film på den store skærm.

Smart-tv har skærmspejlfunktionen indbygget, mens for ældre tv'er skal du have en multimedieenhed eller medieafspiller til skærm, der spejler til arbejde. Google Chromecast, Amazon Fire Stick, og Roku er nogle af de mest populære streamingmedia-enheder, der understøtter skærmens spejling.

Der er hovedsagelig to nødvendige Forudsætninger for at kaste din smartphone til et smart tv. Først skal du sørge for, at både din smartphone og dit tv er tilsluttet det samme WiFi-netværk. For det andet skal dit smarte tv have chromecast indbygget, og det skal have en streaming enhed, der understøtter skærmens spejling.

Sådan spejler du en Android-telefon til et smart tv?

Selvom de fleste smartphones har en skærmspejlfunktion, kan terminologien og trin for at aktivere funktionen variere afhængigt af smartphone producenten. HERES Sådan tilslutter du din Android-telefonskærm til et smart-tv trådløst:

For eksempel har Xiaomi-enheder to muligheder inden for de enhedsindstillinger, der tilbyder skærmspejling: Streaming og trådløs visning. De fleste af brugerne kan kæbe deres Xiaomi-skærm med hjælp fra det trådløse display. Muligheden findes i Indstillinger> Tilslutning og deling> Trådløs display.

Final Words: Hvordan kan du forbinde Android eller iOS mobil til tv trådløst til at kaste videoer og fotos

Jeg håber du forstår denne artikel, hvordan du kan tilslutte Android eller iOS mobil til tv trådløst til at kaste videoer og fotos, hvis dit svar ikke er, så kan du spørge noget via kontaktforumsektionen relateret til denne artikel. Og hvis dit svar er ja, så bedes du dele denne artikel med din familie og venner.

Gennem årene har smartphone teknologi udviklet sig til mere omfattende og mere kraftfulde enheder. De har normalt et display med et OLED-panel mindst 6 tommer brede stereohøjttalere og så videre. På trods af dette vil komforten ved at se indhold på den store skærm på dit tv, mens du slapper af på sofaen, uovertruffen. Altid.

Den nye generation af smartphones leveres med en smuk funktion, der giver dig mulighed for at afspejle indhold på enheden på tv'et. Ved hjælp af skærmspejling viser vi dig, hvordan du tilslutter din telefon til dit tv.

Skærmspejling: Hvad betyder det?

Et smart tv har skærm, der spejler indbygget, men ældre tv'er kræver en mediestik eller en medieafspiller til at arbejde med skærmspejling. Screen Mirroring er tilgængelig på mange mediestreaming enheder, herunder Google Chromecast, Amazon Fire Stick og Roku.

Vigtig

Alle telefon brugere bør kende disse koder

Alle telefon brugere bør kende disse koder

Hvordan man kan stoppe viderestilling på MTN, Airtel, Glo 9Mobile SIM

Sådan Stop Viderestilling af opkald

Sådan Stop Viderestilling af opkald

Lær at viderestille opkald på tmobile myTouch Q af Huawei. Gå til annullere viderestilling Viderestil alle opkald ubetingede Viderestil nogle opkald betinget annullere viderestilling

Hvordan For at deaktivere besked blokering på Alcatel Raven A574BL Android-telefon

Hvordan For at deaktivere besked blokering på Alcatel Raven A574BL Android-telefon

Denne artikel beskriver, hvordan du blokere og deaktivere Facebook-beskeder, som du ikke ønsker at se igen. Check ind og følge vejledningen for at få det gjort nu

Sådan Slet tekstbeskeder fra iPhone

Sådan Slet tekstbeskeder fra iPhone

Der er tre måder at slette tekstbeskeder fra iPhone. Lær at bruge hver for effektiv tekst fjernelse.

Sådan slettes en e-mail fra iPhone Mail

Sådan slettes en e-mail fra iPhone Mail

I den følgende artikel giver vi dig en StepByStep Guide med billeder og viser dig, hvordan du sletter e-mail-konto på iPhone SE, iPhone 66 Plus6S6S Plus, iPhone 77 Plus og iPhone 8X.

Sådan sletter e-mail-konto på iphone 7 plus

Sådan sletter e-mail-konto på iphone 7 plus

Fristen kommer Svært opgave Giv den til en akademisk forfatter og få et unikt dokument om tid. Overkommelige priser, pålidelige garantier, og bonusser.

GuideHow at slette alle e-mails på iPhone 8iPhone X i iOS 11

GuideHow at slette alle e-mails på iPhone 8iPhone X i iOS 11

Sådan Tilføj eller fjern Gmail-konti på iPhone 8 knap iPhone X iOS 11Best AnswerTap iPhones indstillinger. Tryk på post, kontakter, kalendere mulighed for at vælge det. Croll gennem listen over e-mail

Sådan slettes alle e-mail på iPhone med iOS 13 Vejledningen Guide Geeksmodo

Sådan slettes alle e-mail på iPhone med iOS 13 Vejledningen Guide Geeksmodo

Æbler softwareopdatering giver brugerne mulighed for at oprette brænder e-mail-adresser heres, hvordan man gør det

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Sådan sletter du din Google-konto i din Apple iPhone SE 2020. Fjern link fra Google. Slet alle oplysninger i Apple iPhone SE 2020. Fjern konto

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.