Iphone 6 Plus i Pakistan

Lige et øjeblik...

Oplysningerne i dette indlæg er kun til generel information. Oplysningerne er leveret af Apple iPhone 6 Plus Vi kan ikke garantere, at prisen og andre oplysninger på denne side er 100% korrekt, Vi stræber efter at holde det up-to-date.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Den 7. afsløringen af ​​den nye iPhone sav endnu et bump i skærmstørrelse, at Apple tilbud på sin telefon. IPhone 6 Plus har en 5. inches skærm, der formår at være så mager som 7. mm. Det har været et mønster siden 2022, where Apple frigiver en ny version af en iPhone hvert andet år. Det bevarer det samme design som sin forgænger, men har en killer funktion, der sætter industristandarden i mange år fremover.

IPhone 6 Plus har en 5. -inch skærm og klipper en opløsning på 1920 x 1080 pixels. Displayet på iPhone 6 Plus er en nethinden skærm, som Apple er afhængig tungt markedsføring på. Retina-skærmen er meget skarpe og kan reproducere meget klare og levende farver.

Beyond displayet, iPhone 6 Plus leveres med en 8-megapixel opløsning bageste kamera. Selvom kameraet er i stand til at optage videoer Ina 4K, Â video output i 1080 er rigtig god. Telefonen er også udstyret med en front vender 1. -megapixel iSight-kamera til FaceTime og selfies.

IPhone 6 Plus er drevet af Apples 64-bit A8-chip. A8 chippen er aa Dual-core SoC clocking på 1. GHz. Telefonen er også bakkes op med AA PowerVR GX6450 GPU til bedre gaming performance.

iPhones modtager en masse flak for deres batterikapaciteter og 6 Plus er ingen undtagelse. De smartphone pakker i en ikke-aftagelig Li-Po 2915 mAh batteri, der kan få dig igennem en dags moderat forbrug.

IPhone 6 Plus sport et slankt metallisk bygget med blot antenna linjer kører ved den øvre og nedre halvdel af sin bagside. Telefonen har også modtaget meget kritik for sin bøje-gate problem, der stadig plager denne enhed. Enheden ellers er et kunstværk og ser absolut fremragende.

iPhones var aldrig meningen, at være omkostningseffektive, værdi for pengene smartphones. Deres lanceringen priserne rigeligt foreslå det. De er blevet genstand for ønsket om, at folk vil betale en høj sum til egen. Til tidligere iPhone-brugere, at iPhone 6 og iPhone 6 Plus bringe i nok række forbedringer gør det til en værdig opdatering.

Apple iphone s plus gennemgang

For de fleste af de anmeldelser her på Gadgets 360, bruger vi den mobile pågældende som vores primære telefon for omkring en uge eller deromkring før dele vores dom med dig. Vi er klar over det ikke er perfekt, da der er nogle aspekter af den enhed, der ikke bliver indlysende i løbet af denne tid, og i en ideel verden, ville vi bruge hver telefon i et par måneder, før vi udgiver vores gennemgang. Men vi arbejder under begrænsninger hvor de fleste enheder er ikke tilgængelige for os at længe - næsten alle produkter, som vi gennemgå er udlånt til os af virksomheder til kort varigheder - og der er også konkurrencepresset for at ville få din bedømmelse ud før andre gør, så længe det ikke indebærer at skære nogle hjørner.

Apple iphone s plus resumé

Apple iPhone 6s Plus pris i Indien starter fra â,¹ 14.299. Den laveste pris for Apple iPhone 6s Plus er â,¹ 14.299 på Flipkart 19 December 2022. Denne telefon fås i 3 andre varianter som 32GB, 64GB, 128GB med farvemuligheder som guld, Rose Gold, Sølv, og rummet Grey.

FlexPlus mobiltelefon forsikring

Apple iphone s plus fulde specifikationer

Apple iPhone 6 Plus 16GB er drevet med Dual core, 1. GHz, Cyclone Apple A8 processor, så du kan nyde en problemfri ydeevne, mens adgang flere programmer på samme tid. Også, telefonen leveres med 1 GB RAM og 16 GB indbygget lagerplads, så du kan gemme forskellige filer som sange, videoer, spil og meget mere uden at bekymre sig om plads begrænsninger . Desuden Apple iPhone 6 Plus 16GB kører iOS v8 operativsystem og huser en anstændig 2915 mAh batteri, der lader dig bruge det i længere tid varighed mens du ser film, lytte til sange, spille spil og gøre andre ting uden at bekymre sig om batteriet aflades.

Kameraet specifikationer af telefonen er meget fængslende . Apple iPhone 6 Plus 16GB kommer med et enkelt kamera setup på bagsiden, som har 8 MP kamera. Funktioner på bagsiden kamera setup inkluderer digital zoom, auto flash, ansigtsgenkendelse, Samtidig HD-video og billedoptagelse, Tryk for at fokusere. På forsiden, de mobile funktioner en 1. MP foran kameraet, så du kan klikke nogle fantastiske selfies og gøre videochat.

Around 22% af iPhone users stadig bruger iPhone 6 lineup i stedet for at handle dem i for kontanter. Selvom Apple tilbyder tilbagekøbet og genbrug tjenester, kan online tilbagekøb butikker giver dig med måde flere penge for din gamle tech.

Vi fuldføre daglige opdateringer om alle de priser, vi viser. Det betyder, at hver dag, har vi den mest præcise værdi af en iPhone 6 / 6S. Fordi prisfastsættelse på det anvendte marked kan svinge meget, vil du ønsker at kende den nøjagtige trade-in værdien af ​​en iPhone 6 / 6S på ethvert givet tidspunkt.

Telefon selskaber kan forsøge at tilbagekøbe din telefon for mindre ved at tilbyde trade-in incitamenter at opgradere til den nyeste iPhone. De ikke ønsker du at vide, at du kunne bruge enkle online sammenligning tjenester til at sælge telefonen dig selv og gøre endnu flere penge til at sætte mod den nye model.

Hvor meget er en iphone værd?

Apple frigivet iPhone 6 linje i september 2022, så du kan blive overrasket over at opdage, at telefoner stadig holde en vis værdi. Den gennemsnitlige videresalg marked eller handel-i værdi af en used iPhone 6 er $ 28. 3, med priser, der svinger mellem $ 23. 0A og $ 34. 0A fra de bedste tilbagekøb butikker.

Den gennemsnitlige videresalg marked eller handel-i værdi af en brugt iPhone 6 Plus er $ 62. 0, med priser, der svinger mellem $ 48. 0A og $ 72. 0A fra de bedste tilbagekøb butikker. Hvis du har en iPhone 6, kan det være i din bedste interesse at overveje at sælge.

Når du sælger en brugt enhed, skal du være opmærksom på enheder tilstand når forsker dens værdi. Hvis telefonen har nogen skader eller revner, bør du forvente mindre med hensyn til videresalg værdi.

Bestemmelse en nøjagtig værdi for din brugte iPhone 6 / 6S kan være svært, men du behøver ikke at. Med os, at dens ubesværet finde den nøjagtige iPhone 6 / 6S værdi. Så hvis du er en sælger, theres ingen grund til ikke at sammenligne og tjene flere penge til din pre-ejede telefon.

Tilstand citater: iphone / r bedst brugt pris

Så du er forsøger at beslutte, hvad der sæt som din iPhone 6 / 6S pris. Brugte marked sælgere har et bestemt sæt af tilnærmelser til at bestemme din enheder værdi, der kan hjælpe dig ud. Uanset om du har AA 16 GB, 32 GB, 64 GB, Â ora 128 GBA versionen vil også afgøre, hvor meget du kan få.

Du kan også overveje dine enheder farve som du bestemme dens værdi. Nogle farver kan være mere efterspurgt end andre og vil hente en højere fortjeneste for dig. Hvis betingelserne er rigtige, kan værdien af ​​din telefon være dobbelt hvad du tidligere troede.

Videresalg sammenligning marked: bedste iphone / s trade-in værdier

Selvom iPhone 6s udgivelsesdato var i 2022, er det stadig har masser af funktioner, der gør det ønskelig til dem, der ikke har brug for den nyeste model. Med en skærm, der er næsten 5 og op til 14 timers taletid, den nuværende gennemsnitlige iPhone 6 / 6S salgspris er umagen værd for nogen, der har brug for en funktionel telefon med et par ekstra Creature Comforts.

Din luftfartsselskab & hvordan det påvirker din iphone / s gensalgsværdi

Hvis din telefon ikke er knyttet til ethvert luftfartsselskab, og du har købt det direkte, vil du sandsynligvis allerede ved thata værdien af ​​ulåste telefoner er højere end dem, der er bestemt mobilselskab. Men hvis du har købt din telefon med et luftfartsselskab, vil du blive glad for at vide, at du stadig kan sælge det til nogen â € ”du behøver ikke at sælge det tilbage til det pågældende luftfartsselskab.

Derudover en efter 60 dage efter købet fra Verizon, T-Mobile, og AT & T, telefonen ikke længere har en lås. Så selvom du har købt med en af ​​disse luftfartsselskaber, din iPhone 6 / 6S er langt ud over 60 dage efter købet, og du kan sælge det for mere!

Hvis din eneste forskning var resultatsiden til Google forespørgslen, Hvad er en iPhone 6 / 6S værd? du kunne have endte med at sælge en ulåst telefon til en carrier-låst pris. Mange mennesker ikke klar over de er ejere af en ulåst enhed.

Hvor hurtigt dine brugte iPhone / s prisfald

meget ren & i 100% driftsklar med hurtig fingeraftryk. funktioner omfatter: - fingeraftryk bearbejdning. - stor 64GB hukommelse. - Batteri sundhed 100%. - Højkvalitets tilbage og frontkamera til billeder af høj kvalitet. - High Speed ​​4G LTE internetadgang. - opererer på de seneste iOS 12.. Køb og nyd tak.

iPhone plus GB

Ovenstående er en tendens til denne smartphones pris i Naira og en stadigt voksende prisliste over online-leverandører, hvor du kan købe iPhone 6 Plus i Nigeria til den billigste pris, når du sammenligner priser eller tjek vores komplette og opdaterede iPhones prisliste .

Ligesom iPhone 6S Plus har iPhone 6 Plus-specs en 5. 0 tommers berøringsskærmdisplay med en skærmopløsning på 1080 pixel i 1920β-pixels ved en PPI på 401 pixel pr. Tommertæthed.

Mens Apple iPhoneâ 6plus smartphone er udstyret med et 8-megapixel primært kamera placeret på bagsiden af ​​smartphone, er det også pakker en 1. megapixel sekundært frontvendt kamera til selfies.

Opdateringspriser og lager tilgængelighed opdateres dagligt og kan have ændret sig siden sidste opdatering. Vi kan heller ikke garantere, at oplysningerne på denne side er 100% nøjagtige. Læs mere >>>

Apple iPhone S Plus Pris i Indien

Apple iPhone 6S Plus er efterfølgeren til iPhone 6 Plus, og den vil dele en lignende skærmstørrelse på 5. tommer. Displayet på enheden er ret skarp med en opløsning på omkring 1080 x 1920 pixels og en tæthed på 401 pixels per tomme. LED-backlit IPS-displayet er ideelt til at se videoer, læse indhold og spille spil.

Phablet forventes at blive drevet af en 64-bit Apple A9 64-bit processor, som er stærkere end A8-chipset, der anvendes i iPhone 6 og iPhone 6 Plus. Også om bord er en opgraderet 2GB LPDDR4 RAM, som lover hurtigere web browsing og interkobling mellem apps.

En af de største USPS af iPhone 6S Plus kan betragtes som sit højere opløsnings kamera. Håndsættet kommer med et 12 megapixel kamera med dual-LED flash og optisk billedspecialisering for at sikre skarpe og kvalitetsbilleder. Det sport også et 5-megapixel front kamera, der er i stand til at tage store selfies og lette videoopkald.

Vigtig

Apple iPhone 7 Plus A1661 128GB, Rød

Apple iPhone 7 Plus A1661 128GB, Rød

Widget By har åbnet forudbestillinger til den kommende iPhone 7 Plus i Jet Black. Dens ikke vil være billig, men det kan bare være det værd.

Apple iPhone 7 Plus 32GB specifikationer detaljerede parametre

Apple iPhone 7 Plus 32GB specifikationer detaljerede parametre

En ny rygte tyder på, at Apple iPhone SE vil være at få en opgradering i 2022, med en mere markant opdatering til den linje, der kommer senere.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Finish Rose Guld Sølv Sort Jet Black Kapacitet 32GB 128GB 256GB Størrelse og vægt Højde 6. 3 inches 158. mm Bredde 3. 7 inches 77. mm Dybde 0. 9 tommer 7. mm Vægt 6. 3 ounce 188 gram Display Retina HD-skærm 5. tommer diagonalt widescreen LCD MultiTouch skærm med IPS-teknologi 1920by1080p

iPhone 7 til iPhone 11 en glat opgradering og en, der giver en masse mening

iPhone 7 til iPhone 11 en glat opgradering og en, der giver en masse mening

Er dit SIM-kort for stort eller for lille til din telefon her, kan du læse, hvordan du kan forstørre eller reducere det.

iPhone 7 SIM-kortbakke Black Tech2Com NY ACCACH REMANUFARCURED

iPhone 7 SIM-kortbakke Black Tech2Com NY ACCACH REMANUFARCURED

Køb Apple iPhone 7 32GB GSM ulåst sort Brugt Ting SIM-kort, 30 kredit på Walmart. om.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

iPhone 7 Specifikationer og Pris i Nigeria 2020. IPhone 7 Key Specs Skærmstørrelse 4. inches Opløsning 750 x 1334 pixels, 326 ppi tæthed

Apple iPhone 8 plus 64GB Unlocked Att, Cricket, Tmobile, Metropcs osv

Apple iPhone 8 plus 64GB Unlocked Att, Cricket, Tmobile, Metropcs osv

Sådan låser du op iPhone 8 af IMEI. SIM LOCKED Indsæt en gyldig SIM uden PIN-lås for at aktivere iPhone

Apple iPhone 8 Plus 64GB Specs

Apple iPhone 8 Plus 64GB Specs

Find de bedste Brugte 8 Plus pris i Indien Bruges 8 Plus til salg i Indien. Renoveret Seal Pack 8 Plus, iPhone X, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone SE, iPhone 8, iPhone 11 mere i OLX Indien. Indien.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.