knap Samsung Galaxy A51 SMA515F Power prisme knuse sort GH9845034B

Samsung Galaxy A51 Volume Key Strømknap Flex Kabel Reparation

For alle dem, der står over for fysisk knap spørgsmål på deres Samsung Galaxy A51, er det blevet kompliceret at tænde din smartphone til eller fra. Du har sikkert allerede fundet en måde at låse eller låse op på skærmen på. Ikke desto mindre, i tilfælde af at du ønsker at slukke din Samsung Galaxy A51 uden på afbryderknappen vi vil forsøge i denne tutorial til at forklare de forskellige metoder til rådighed for dig at løse dine afbryderknappen problemer. Først vil vi finde ud af, hvordan du slår en Samsung Galaxy A51 uden knappen Power, og i det andet, hvordan man kan slukke den uden at bruge knappen Strøm.

Du helt sikkert have problemer med afbryderknappen af ​​din Samsung Galaxy A51. Uanset om det er på grund af en dråbe eller en hvilken som helst anden fysisk knap problem, har du sikkert undret hvordan du kommer til at klare at slå din Samsung Galaxy A51 til eller fra uden ty til den fysiske knap. Du skal vide, at vores telefoner desværre er ikke designet til at fungere ordentligt uden deres fysiske knap. I de seneste år, fysiske knapper har gradvist forsvandt , og der er allerede mange modeller, der ikke længere har en fysisk hjem-knap. Power-knap i mellemtiden, alt for vigtigt i den daglige brug af en Samsung Galaxy A51 er ikke klar til at blive fjernet fra vores telefoner, i tilfælde af at dit afbryderknappen er defekt eller knækket, du skal vide, at det vil være kompliceret at tur på din Samsung Galaxy A51 uden at bruge denne knap.

Den eneste kendte teknik til rådighed for dig er at have en rodfæstet Samsung Galaxy A51. Denne "drift mode" vil tillade dig at få adgang banebrydende konfiguration niveauer, som vil tillade dig at ændre den måde, din smartphone fungerer. Hvis sidstnævnte er "forankret", og altid på, kan du ændre det med applikationer som Minimal ADB & Fast Boot rolle lydstyrkeknapper fysiske til at give dem den funktion at tænde eller slukke din Samsung Galaxy A51. Vær dog forsigtig, rode din smartphone er ikke en triviel opgave, og kræver en vis teknisk viden, der skal gøres.

Hvordan til at slukke en Samsung Galaxy en uden afbryderknappen?

Vi kan forstå din smerte, når din Samsung Galaxy A51 ikke tændes. Thats grunden besluttede vi at udgive en dedikeret artikel om dette emne. I denne artikel har vi forsøgt vores bedste, men kan huske, at fejlfinding er meget begrænset, fordi du ikke har nogen skærm til arbejde på.

Mysamsung galakse en ikke tændes, hvad man skal gøre?

Når din Samsung Galaxy A51 ikke tændes, den første ting du skal gøre er at holde telefonen på opladning i mindst 15-20 minutter. Prøv nu at tænde din telefon og se om det er at tænde eller ej.

I mange af Samsung Galaxy A51 ikke tændes relaterede sager, at problemet var mere på ladekablet end på telefonen. Selv i tilfælde af kablet, kan der være en række grunde til, at du står over for problemet som:

Kabel understøttes ikke: -Â andet fælles problem med kablet kommer op, når du for nylig har ændret det, men det er ikke understøttet af din Samsung Galaxy A51. Det anbefales altid at bruge de originale kabler, der leveres af selskabet smartphone.

Kabel ikke passer: -Â Opladeren som falder ud for havnen er et almindeligt set ting i disse dage. Dette kan ske i tilfælde af originale kabler efter lang tid på forbrug. Så hvis ladekablet af din Samsung Galaxy A51 ikke er at sidde rigtigt det er længere bedre at ændre den så hurtigt som muligt.

Check opladning adapter

Når kablet, den næste ting, som kan forårsage Samsung Galaxy A51 ikke tændes relateret problem kunne være selve adapteren. Svarende til den af ​​ladekablet adapteren kan også løbe ind i problemer til tider. Vi kunne ikke forstå problemet ved at se på den visuelt. Men hvis kablet har ingen spørgsmål, den næste ting at kontrol er selve adapteren.

Den bedste måde at finde ud af dette er simpelthen ved at prøve forskellige adaptere & se, hvis din Android-telefon skifter på eller ej. Det er altid bedre at købe den oprindelige understøttede adapter fra selve den officielle mærke.

Hvis din telefon har en aftagelig batteri, fjern derefter dine telefoner og trykke på og holde den nede i 30 sekunder. Dette vil skære strømmen fra alle kredse i telefonen. Sæt nu dit batteri ud og tryk på tænd / sluk-knappen. Herefter skal din telefon være i den omstillede tilstand.

Sørg for, at din Samsung Galaxy A51 er i en slukket tilstand. Tryk nu på og hold tænd / sluk-knappen nede med lydstyrken Ned-tasten samtidigt, indtil telefonen er startet. Hvis du har gjort det med succes, så er du nu i Gendannelsestilstand, du kan navigere til Volumen-op-down-tasterne og vælge Valg ved hjælp af tænd / sluk-knappen.

Opmærksomhed kræves Cloudflare

NU NAVATE for at tørre cache-partitionen efter volumennøgler og vælg den ved at trykke på tænd / sluk-knappen. Dine telefoner cache vil nu blive tørret, og nye cache-filer oprettes. I det næste trin skal du slukke for din telefon i få sekunder og derefter igen trykke på tænd / sluk-knappen.

Gendan fabriksindstillinger

Endnu en gang skal du gå i genoprettelsesfunktionen. For det, tryk og hold tænd / sluk-knappen nede med lydstyrken nede, samtidigt. Efter et par sekunder vil din telefon være i gendannelsestilstand, og nu skal du navigere til sletningsdata / fabriksindstillingen ved at bruge lydstyrke og vælg den ved at trykke på tænd / sluk-knappen.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

I betragtning af, hvor meget bruger det bliver dagligt, er tænd / sluk-knappen altid en af ​​de første hardwarefunktioner, der skal kalder det, slutter på en Android-telefon eller tablet. Så hvis din strømknap handler op, eller du ikke vil have det til, kan du udvide sin levetid ved blot at finde måder at bruge det mindre på.

En af de største og mindst vigtige anvendelser af strømknappen bruger den lås enheden. Hvorfor mindst vigtigt? Fordi der er masser af måder at slukke for skærmen og låse enheden, og her er 9 gode eksempler.

En af de enkleste metoder, som stadig er meget bekvemt, tilføjer en softkey til din startskærm. Det vil være let tilgængeligt, og med et tryk, låser du din enhed på et sekund eller mindre.

Med applikationsvejledningen er der ingen grund til endda at røre ved enheden, da det indstilles det med forsiden nedad, låses automatisk den. Bare sæt din smartphone ned, mens du arbejder og sparer lidt batterilevetid. Vælg det Backup, og Gravity Screen vil automatisk vende på displayet for dig.

ryster din telefon kan se mærkeligt ud, hvis nogen ser dig ud af hjørnet af deres øje, men handlingen gør det nemt at låse din Android, når du vil. Den krævede rystelse er på fastere side, men dette forhindrer eventuelle ulykker der sker med en hyperfølsom bevægelsesføler.

Hvad gør Double-Tap-metoden nyttig er, at den kan udføres fra hvor som helst på din enhed. Selvom dette MOD fungerer på Lollipop-running-enheder, er det ikke det nemmeste at udføre på grund af Lollipops meddelelsespanel, så hvis du har problemer med at få det lige rigtigt, overvej at bruge en anden metode, før du bosætter sig på denne ene.

Hvem bruger ærligt deres Google nu gestus? Hvis du er som mig og find denne gestus ubrugelig, så ændre hvad det gør. Ved Tildele Skrivningshandlingen til Google Nu gestus, vil du kunne få noget praktisk brug ud af denne funktion med en simpel swipe up.

Pocket Lock har en af ​​de mest praktiske metoder til at låse din enhed: Bare placere den i lommen. Ved hjælp af det indbyggede gyroskop vil appen identificere enhedens position i lommen og låse den.

Der kunne teknisk være en # 10 lige nu, men jeg antager, at du er helt til smart for mig at nævne bare at gå ind i indstillingerne og bruge time-out-funktionen til automatisk at slukke for skærmen efter et indstillet interval.

Vil du få mere ud af dine volumenknapper? De kan gøre meget, meget mere end bare hæve og lavere lydstyrkeniveauer. Tjek min anden guide, "9 Alternative anvendelser til dine Android's Volume Keys" for at se for dig selv.

Hvad skal man vide

Det er nemt at tage et screenshot på din Samsung Galaxy A51 smartphone, hvilket er nyttigt for hurtigt at gemme oplysninger for hurtig reference, Bevarelse Digitale minder og andre behov. Heres et kig på de tre måder at gøre netop det, plus dine muligheder for redigering af resultatet.

Tryk på POWER og VOLUME DOWN knapperne

For denne metode vil du bruge den pinky side af din hånd og langsomt glide den over skærmen, tage en anden eller to til gradvist skub den fra den ene kant til den anden. Hvis telefonen succesfuldt genkender Din handling, vil du se den samme slags flash efterfulgt af et panel med muligheder.

Brug en stemmeassistent

For Bixby, afhængigt af hvordan din telefon er konfigureret, skal du muligvis trykke og holde tænd / sluk-knappen et øjeblik eller hurtigt dobbeltklikke på tænd / sluk-knappen. Når Bixby-prompten springer op i bunden af ​​skærmen, skal du blot sige, tag et screenshot.

Sådan redigeres dit screenshot

Med en hvilken som helst af ovenstående metoder, vil du se ovennævnte skærmflash og derefter en lille værktøjslinje vises nederst på din Galaxy A51S-skærm. Det er her, hvor du kan udvide og redigere screenshot, som ønsket.

På venstre side, lige til højre for det cirkulære forhåndsvisning af screenshot, er et ikon, der viser nedadgående peger. Denne indstilling giver dig mulighed for at udvide skærmbilledet for at fange dele af den app, der i øjeblikket er i betragtning. Dette er nyttigt for at fange en hel hjemmeside eller en samtale, for eksempel. Tryk på knappen så mange gange efter behov for at fange en anden del af appen.

Centrets ikon med en lille blyant giver dig mulighed for hurtigt at redigere skærmbilledet, beskære billedets størrelse og dimensioner, annotere billedet med digitale doodler og slette potentielt følsomme oplysninger og data. Når du har redigeret, skal du trykke på den nedadgående pegeprow på højre side af værktøjslinjen for at gemme det endelige billede.

Ja. For at optage skærmen skal du skrue ned fra toppen af ​​skærmen og trykke på kameraikonet. Hvis du vil optage app eller gameplay-optagelser på en Samsung, skal du tilføje appen til dit spil Launcher-bibliotek for at få adgang til optageværktøjet.

Gå til Indstillinger> Avancerede funktioner for at aktivere eller deaktivere Palm Swipe til Capture Option. Tryk på screenshots og skærmoptager for at ændre yderligere indstillinger, som standardformatet for skærmbilleder.

Strømknappen virker ikke eller virker ikke godt på din Samsung Galaxy A51. Manglen på denne strømknap forhindrer dig i enten at låse skærmen op eller starte din telefon. Hvordan kan du genstarte en Samsung Galaxy A51 uden POWER-knappen? Dan Denne vejledning, vi skal skelne mellem 2 situationer, er din Samsung Galaxy A51 til at være til eller fra? Operationerne for at kunne løse dette fejlfunktion er ikke det samme.

Genstart en Samsung Galaxy A ON eller OFF?

Det allerførste spørgsmål til at spørge dig selv vil være: Vil din Samsung Galaxy A51 være slukket eller på? Afhængigt af om det er tændt eller slukket, vil manipulation ikke ligne være i stand til at tænde din telefon uden tænd / sluk-knappen.

Din Samsung Galaxy A51 ligger på den anden side i standby. Du søger at vise startskærmen, men også den side, du var på. Men din strømknap fungerer ikke længere, og derfor kan du ikke tænde din Samsung Galaxy A51 igen. Hvordan kan du tænde din telefon uden denne tænd / sluk-knap?

Tilslut opladeren for at kunne starte din Samsung Galaxy A

Den allerførste ting at gøre, når du ikke kan starte din Samsung Galaxy A51 uden strømknappen, vil være at forbinde opladeren. Dit batteri kan være helt dødt, og derfor kræver batteriet genopladning . Vent, indtil du ser opladningsindikatoren, hvis du vil prøve at dreje din Android-telefon igen. Nogle gange er denne metode nok til at løse fejlfunktionen af fejl i tænd / sluk-knappen.

Vigtig

Samsung Galaxy S21 5g Gennemgå et stort skridt fremad

Samsung Galaxy S21 5g Gennemgå et stort skridt fremad

Sådan finder du en Samsung Galaxy S21 5G tabt eller stjålet. Genoprette, hent, spor eller find en Samsung Galaxy S21 5G og bloker den eller slet alle dets indhold. Find eller spor min telefon

Samsung Galaxy S21 Plus 5g tilbud Kontrakter Tesco Mobile

Samsung Galaxy S21 Plus 5g tilbud Kontrakter Tesco Mobile

Få Samsung Galaxy S21 5G Galaxy S21 5G Galaxy S21 Ultra 5G G991UG996UG988U Support til emnet Bluetooth. Find mere Stepbystep Device Tutorials on Att. om.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Vores Samsung Galaxy S21 Ultra revision giver et detaljeret kig på sit design, ydeevne, software, batterilevetid, og andre aspekter efter en langsigtet brug.

Samsung Galaxy S21 5G Galaxy S21 Ultra 5G Aktiver Set Up Device

Samsung Galaxy S21 5G Galaxy S21 Ultra 5G Aktiver Set Up Device

Dette år Galaxy S21 er 200 billigere end sidste år model det starter ved 799. 9 og føles som en nedjustering. Den 1199. 9 Ultra er den sande flagskib.

Adgang til denne side nægtes

Adgang til denne side nægtes

Theres noget værre end at høre din telefon slag op mod persistente robocalls. Reclaim stilheden og finde ud af, hvordan man ignorere robocalls på din iPhone.

Hvordan Smart Ure Arbejde

Hvordan Smart Ure Arbejde

The Metropolitan R jeg modtog er ligeledes elegant.

Quickstart Tilføj videoopkald til din app JavaScript En Azure Kommunikation Services quickstart

Quickstart Tilføj videoopkald til din app JavaScript En Azure Kommunikation Services quickstart

Alder UKs praktisk rådgivning om, hvordan man videoopkald med familie, venner og andre kære, uanset om du bruger din computer, smartphone eller Android.

iPhone Wifi Opkald Top Ting Hvad du behøver at vide Første

iPhone Wifi Opkald Top Ting Hvad du behøver at vide Første

iPhone WiFi Calling er en af ​​de funktioner, du har på din iPhone. Men du skal vide først følgende, før du tænder for det.

Support Smartphone Hjælp eir.ie

Support Smartphone Hjælp eir.ie

Få skridtvise vejledning i at oprette din e-mail, skal du tilslutte Bluetooth, opdatere din telefon og mere for din unikke mobile håndsæt.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.