Hvad gør jeg hvis min iPhone er Frosne og Wont Slå eller Nulstil

iPhone Frozen Under iOS opdatering The Real Fix

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Heldigvis, jeg havde ret: IPhone del af Apples vigtigste iPhone supportside fejlfinding indeholder en walkthrough til situationer som denne, komplet med instruktioner om, hvordan at genstarte telefonen, kraft afslutte en frossen app eller nulstille telefonen i tilfælde som mit, hvor den er helt låst op. Her er disse trin i en nøddeskal:

Heldigvis er der nulstilles fast mit problem, og jeg jamming igen med min iPhone, som jeg skriver dette. Alligevel, kan du være sikker på, at jeg vil ping iTunes understøtter at finde ud af, hvad der sker med disse filer, da dette er den tredje, jeg har downloadet fra sin, der er forårsaget af en iPod til at stoppe døde i dens spor. Alle andre opleve noget som dette? Du ved, hvor at lyden fra.

Alle produkter, der anbefales af Engadget, vælges af vores redaktionshold, uafhængigt af vores moderselskab. Nogle af vores historier omfatter affilierede links. Hvis du køber noget gennem en af ​​disse links, kan vi tjene en affilieret kommission.

Hvad er mere irriterende end din iPhone at sidde fast, eller når din iPhone plejer slukke eller nulstille? Hvis din iPhone er frozen og du er på udkig efter måder at løse det, så er du kommet til det rette sted. Vi har alle denne vane at bruge vores telefoner hele tiden, men når sådan noget sker, er det første, vi gør, er panik! Du ønsker at slukke eller nulstille din iPhone, men det plejer lad dig. Lets drøfte, hvordan man løser disse problemer med enkle måder til forskellige iPhone generationer. Ja, du hørte det rigtige! Der er forskellige løsninger til forskellige iPhone generationer. For eksempel, hvis din iPhone er frosset så en simpel genstart plejer være en effektiv løsning til hver generation. På den anden side, hvis du har en iPhone XR eller XS, den enkle gamle måde at genstarte din telefon vil fungere fint. Uanset hvad, skal du bruge en af ​​følgende måder at fastsætte din iPhone. Så lad os flytte fremad:

Du vil finde mange apps til at hjælpe dig med at løse dette problem uden at miste nogen data. Et af de programmer, du kan bruge, er iMyFone Fixppo på følgende enkle måder. Hvis du bruger en app som dette, så er der ingen grund til at nulstille telefonen. Du vil ikke miste nogen data og løse problemet på blot et par klik. Denne metode virker helt fint til iPhone generationer, herunder X, XS, Max, og 8.

Ja, dette trin er det vigtigste. Hvis din iPhone ikke er opdateret til den nyeste version, så skal du måske står over for disse problemer. Også, hvis der er et problem med en bestemt app, skal du sørge for, at alle apps er opdateret. Nogle gange, når app indstillinger er på manuel, vi glemmer at opdatere apps på vores iPhone. Du kan enten beholde indstillingerne på auto-opdatering, der vil automatisk opdatere alle de apps. Her er de trin:

Til iPhone generationer, og

Du kan stadig se nogle mennesker, der bruger de gamle iPhone generationer herunder iPhone 6, 7, og 8. Denne metode gælder for den seneste iPhone SE, som er meget lig den iPhone 8. Hvis du har nogen af ​​disse modeller, og du står over for problemer, skal du nulstille din iPhone. Her er de måder at nulstille din iPhone når frosne:

Restore gennem itunes

Prøvede alle disse metoder? Og din iPhone stadig ikke virker? En anden metode, som du kan bruge, hvis din iPhone plejer slukke eller reset er at genoprette iTunes. Ja, du kan miste nogle data, men det vil sandsynligvis være den sidste udvej for dig, hvis du ikke er i stand til at løse problemet. Her er de skridt til at gendanne din iPhone via iTunes:

Er din iPhone stadig frosne?

prøvet alle de metoder og din iPhone er stadig frosset? Her er andre tilgange, som du kan bruge til at fastsætte din iPhone, hvis skærmen er frosset. Forhåbentlig en af ​​følgende metoder vil arbejde for dig:

Hvis din iPhone plejer slukke eller reset så kan du prøve en af ​​de ovennævnte metoder. Sørg også for at rense junk filer regelmæssigt, da de kan sætte ekstra belastning på din telefon. Hvis din iPhone er frossen, kan der være nogle apps, der har brug for at blive opdateret. Hold styr på dem og opdatere dem til de nyeste versioner. Ud over det, altid holde en sikkerhedskopi af dine data på din telefon. Disse spørgsmål er uforudsigelige og kan miste dine vigtige data, hvilket er grunden til du har brug for at være forberedt. Så hvilken metode har du brugt til at fastsætte din iPhone?

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Du kan tvinge genstart en iPhone 6 ved at trykke på og holde knappen Vågeblus til / fra og knappen Hjem på samme tid, indtil Apple-logoet vises. Slip dem, når du ser Apple-logoet og vente på, at processen færdig. Udfør dette, hvis du har en iPhone 6 skærm frosne og afvisende.

En masse spørgsmål kan også løses, hvis du udfører en kraft genstart på din iPhone bortset fra ikke reagerer skærm eller frosset iPhone. Du kan udføre en kraft genstart for simple problemer gerne i stand til at sende beskeder eller noget signal.

Opløsning

Tak for at give tid på at læse dette indlæg. Vi har også vores Youtube kanal for tutorial guider og fejlfinding videoer. Du er velkommen til at besøge det når som helst. Bare glem ikke at ligesom vores videoer og abonnere på vores kanal. Tak skal du have.

Forestil dig virkelig glade for at downloade den nye iOS-version, men i løbet af processen, din iPhone fryser. Den første ting, der ville komme til dit sind er grunden til min iPhone frøs under opdateringen?

Nå, har iPhone opdateringen frosne problem startede generer mange iOS brugere som dig og mig, der ikke kan downloade, installere og bruge den nyeste firmware, fordi enten iPhone frøs under en opdatering eller en tendens at fryse efter opdateringen er installeret. Det er en vanskelig situation at være i, fordi at opdatere din iDevice er tilrådeligt af Apple selv at nyde det bedste af funktioner, der tilbydes i sine enheder. Så hvad skal du gøre, hvis du ser en iPhone frysning efter opdateringen? Afinstallation opdateringen er ikke, hvad du bør overveje fastsættelse iPhone opdatering frosne problem, da der er andre løsninger til det givne problem.

Del: hvorfor iphone fryser under eller efter ios opdatering?

Kraft Genstart, bedre kendt som hard reset, din iPhone løser problemet, hvis din iPhone frøs under opdateringen. Du kan bruge denne teknik til at helbrede andre iOS spørgsmål samt. Kraftigt lukke af en iPhone kan synes som en simpel afhjælpe, men det virker.

Hvis du ejer en iPhone 7, tryk på volumen ned og tænd / sluk-knappen sammen til kraft genstarte den. Fortsæt derefter holde tasterne, og når Apple-logoet vises på skærmen iPhone, frigive dem.

Del: fix iphone frøs under / efter ios opdatering uden tab af data

Har din iPhone fryse under eller efter en opdatering? Så, også overveje at bruge Dr. én - System Repair at fastsætte iPhone opdateringen frosne problemet uden manipulation med eller sletning af dine data, der er lagret på iPhone. Denne software er den bedste måde at tackle iPhone opdatering frosne problemet uden tab af data.

Drfone - reparationer

Til at begynde med, downloade og installere Dr. én på din personlige computer. Nu starte softwaren for at se sin primære grænseflade, hvor flere muligheder møde dig. For at løse iPhone opdatering frosne emne, vælge System Reparation og gå videre.

Nu skal du fortsætte til at starte iPhone i DFU tilstand. Afhængig af modeltype, at de skridt, gør det, kan variere. Det er bedst, at du henviser til dine enheder manuel. Nedenfor er et eksempel til starte op i DFU-mode, hvis du bruger en iPhone 6s, seks, eller varianter lanceret før det.

Når iPhone er startet op i DFU-mode med succes, vil softwaren kræve, at du fodrer i sin modelnummer og firmware detaljer. Dette vil hjælpe toolkit til at finde de bedste og mest opdaterede firmware tilgængelig til din iPhone. Klik nu på Start.

Den nyeste iOS-version vil nu begynde at få hentet via softwaren på din iPhone, og du kan se sin status som vises på skærmen. Afbryd ikke enheden eller klik på Stop og lade softwaren downloade og installere helt.

Vi anbefaler at bruge Dr. ene - System Repair software, fordi det forhindrer datatab og også hærder alle mulige systemets fejl. Det er let at bruge og tilbyder en bred vifte af tjenester at vælge imellem.

Del: fix iphone frosset under / efter ios opdatering ved at genoprette med iTunes

Når du opdaterer iPhone eller iPad, vil en statuslinje vise dig de fremskridt installationen. Faktum er, at iOS opdatering vil tage længere tid end dine forventninger. Hvis din enhed indeholder et stort antal af data, kan processen tage op til en time. Hvis statuslinjen på din iPhone skærm ikke er flyttet til mindst en time, er det imidlertid meget sandsynligt, at din enhed bliver fast.

Hvorfor iphone ipad fast på æble-logo

Statuslinjen kan bevæge sig meget langsomt eller synes ligesom det ikke er i bevægelse. Du kan tilslutte din enhed til en strømkilde og vente. For at kontrollere, om opdateringen er fast, kan du trykke på en vilkårlig knap. Hvis du ser en opdatering besked, så betyder det, at opdateringen er stadig i gang. Men hvis der ikke sker noget mere end en time, kan du prøve følgende metoder til at fastsætte iPhone fast på Apple-logoet problem.

a-ºThese metoder gælder for alle iPhone & iPad-modeller: iPhone 12 Pro Max / Pro / mini / 12, iPhone SE 2022 iPhone 11 Pro / Pro Max / 11, iPhone XS Max / XS / XR / X, iPhone 8/8 Plus, iPhone 7/7 Plus, iPhone 6s / 6s Plus samt iPad Pro / Air / mini

Løsning kraft genstarte din iphone

Hvis force genstart hjalp dig med at løse iPhone frosset under opdateringen problemet, kan du gendanne din iPhone i Recovery Mode. Du skal først sætte din iPhone i Recovery mode og opdatere / gendanne iPhone via iTunes.

Bonus tip: en nem måde at sikkerhedskopiere din iphone ipad

Ud fra ovenstående, har vi talt om, hvordan du løser iPhone 12, 11, XS, XR, X frosset under opdateringen. Som du kan se, kan du miste nogle vigtige data, når du forsøger at gendanne din iPhone, hvis du ikke har nogen backup.

Selvfølgelig kan du sikkerhedskopiere iPhone med iTunes og iCloud - du kan have sikkerhedskopieret din iPhone, før iOS opdateringen. Men til en vis grad hverken iTunes eller iCloud er en god backup-metode. Du har intet andet valg end at tage backup hele din iPhone. Desuden selektivt gendannelse er heller ikke understøttet, og det vil slette alle eksisterende data.

A- † Det kan du sikkerhedskopiere og gendanne data, du virkelig har brug for. â † Den trinvis sikkerhedskopi giver dig mulighed for at sikkerhedskopiere nyligt tilføjede data. â † Hvad mere, vil det ikke slette alle data på enheden under restaureringen.

Konklusion.

For at rette iPhone 12, 11, XS, XR, X, 8, 7 forzen under opdateringen, kan du vælge at tvinge genstarte enheden eller opdatere enheden i Recovery Mode. Var der nogen af ​​disse løsninger hjælper med at løse dit problem? Hvis du stadig har spørgsmål om dette emne, bare kommentarer til os.

En telefon får som regel frosne eller ikke reagerer efter installation af et nyt system opdatering på grund af slyngelstater apps eller data korruption . De transpirerende symptomer er sædvanligvis mindre og derfor behandlet efter de sædvanlige tweaks men andre er bare alt for kompleks, der ville kræve mere avancerede løsninger.

fremhævet nedenfor anbefales løsninger, der bruges til at beskæftige sig med en post-opdatering symptom på den nye iPhone XS Max håndsæt efter iOS 12. opdateringen. Hvis du er en af ​​de berørte brugere, så er du velkommen til at henvise til denne walkthrough . Læs videre for at finde ud af, hvad de skal gøre, hvis din iPhone XS Max endte med at blive frosset eller ikke reagerer efter at installere den nyeste iOS-version rullet ud af Apple.

Men før vi faktisk gå videre til vores fejlfinding, hvis du har andre problemer med din telefon, så besøg vores fejlfinding side som weve allerede behandlet nogle af de mest almindelige problemer med denne enhed. Hvis du har brug for mere hjælp med dit problem, fylder vores iPhone spørgsmål spørgeskema og ramte indsende til at kontakte os.

Første løsning: Force genstart

Som tidligere nævnt, slyngelstater apps er som regel de vigtigste udløsende faktorer. Apps plejer at gå rogue efter en platform overgang og suspenderede / baggrunden apps er normalt påvirket. Dette er ofte tilfældet, hvis du tilfældigvis til at forlade nogle apps, der kører i baggrunden, mens du opdaterer din iPhone-system. Enhver af disse apps måske har styrtede ned under opdateringen og går derfor rogue bagefter. For at slette denne ud, kraft genstarte din iPhone XS Max med disse trin:

Anden løsning: opdatere apps på din iPhone xs max

Dette ville være nødvendigt for at holde alle dine apps arbejder problemfrit på den nye platform. App-udviklere typisk udrulning opdateringer snart før eller efter en ny iOS version er frigivet til at holde deres apps optimal og kompatible med den seneste iOS-versionen. For at søge efter og installere verserende app opdateringer på din iPhone XS Max følge disse trin:

Vigtig

Sådan Screenshot på Windows Screenshot på PC Tutorial

Sådan Screenshot på Windows Screenshot på PC Tutorial

ReutersThere er flere måder at tage et skærmbillede på Windows 10. indows 10 indeholder flere måder at tage screenshots af hele din computerskærm, eller bare

LG Stylo 2 specs, revision, dato frigivelse PhonesData

LG Stylo 2 specs, revision, dato frigivelse PhonesData

Oplev de bedste måder at tage screenshot med din LG Stylus 2, der kører Android 6.0 Marshmallow bekvemt med apps og indbygget løsninger.

Screenshot LG Stylo 5, hvordan man

Screenshot LG Stylo 5, hvordan man

Sådan Aktiver Juster AlwaysOn Screen On LG Stylo 5

Sådan laver du et screenshot i LG Stylo 5

Sådan laver du et screenshot i LG Stylo 5

Oplev vores 5 teknikker til at tage et skærmbillede på LG Stylo 5. Oplev hvordan man laver et screenshot nemt.

Et øjeblik Tak...

Et øjeblik Tak...

Oplev vores 5 teknikker til at tage et skærmbillede på LG Stylo 5. Oplev hvordan man laver et screenshot nemt.

Sådan tager du et screenshot på LG Stylo 5-telefon

Sådan tager du et screenshot på LG Stylo 5-telefon

Heres, hvordan man kan fange og se et screenshot fra din stylo 5.

Screenshot lg stylo 5, hvordan man

Screenshot lg stylo 5, hvordan man

Køb Walmart Family Mobile LG Stylo 5, 32GB, sort forudbetalt smartphone på Walmart. om.

Sådan tager du et screenshot på LG Stylo 5-telefon

Sådan tager du et screenshot på LG Stylo 5-telefon

Nemmeste metode til at klikke på screenshot på LG Stylo 5LG Stylo 5

Capture vil ikke arbejde længere LG Stylo 3 Plus

Capture vil ikke arbejde længere LG Stylo 3 Plus

Heres, hvordan man kan fange og se et screenshot fra din stylo 5.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.